Skip to content

Diseminare POZNAN

In perioada 12 – 14 / octombrie 2011, doi reprezentanţi ai Asociatiei „Educatia de a lungul intregii vieti” au participat la prima intalnire de lucru organizata de coordonatorul proiectului AWAKE,  Centrum Inicjatyw Senioralnych din Poznan. La intalnire au participat cate doi reprezentanti de la partenerii din Italia, Spania, Letonia si Lituania.

Activitatile de tipul : prezentari de materiale si de filme din partea celor implicati in proiect , dezbateri, schimburi de idei, promovarea de bune practici, stabirea strategiei de implementare a proiectului, alegerea unui logo pentru proiect, incheierea minutei intalnirii s-au desfasurat la Primaria din Poznan si la Centrum Inicjatyw Senioralnych din Poznan. Centrum Inicjatyw Senioralnych din Poznan este o institutie specializata pe probleme privind adultii, functionand sub patronajul Primariei Poznan.

In ziua de 14.11.2011, in intervalul 10,00 – 11,00,  am fost invitati sa participam  la Seminarul / Grundtvig Programme organizat de municipalitatea din Poznan. In cadrul acestei subactivitati, presedinta  Centrului de Initiativa pentru Seniori, a anuntat ca incepand cu data de 01.08.2011 a inceput implementarea proiectului Aging With Active Knowledge and Experience, a prezentat pe scurt obiectivele proiectului si a prezentat partricipantii la acest rpoeict.

Consideram ca intalnirea a fost foarte utila; inalnirea ne – a clarificat modul in care se  deruleaza un proiect Grungtvig – parteneriate pentru invatare

Reclame
Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: